Je lepšie mať otvorený obchod, ako obchodený otvor.
Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
Reklama
Reklama
vlastomenn napísal:Tym ze zacinas tlak na rovnej nema suvislost z roztrhnutim svalu. Je to uz otazka unavy ktora sa hromazdila uz dlhsi cas cize malo spanku a tym padom malo regeneracie pri mojom treningu 6xtyzdenne. Tam ti nieco pritlaca proste nerv v chrbtici to som si isty. Tym ze pojdes prvu sikmu nic nepokazis ale nie je podmienkou zatial este v tvojom pripade.Ja som si ten benčpress zvykol začínať ako prvý a celkom sa mi to páčilo, lebo som vládal a naložil som si aj viac. Uvidím, ako to budem cítiť, dík za pomoc.
Kotlik napísal:Kludne to striedaj nejaky cas rovna dalsiu dobu sikma alebo podla chuti. Dalsia vec prestriedaj aj jednorucky. O vahu tam vobec nejde lebo vzdy das zo seba maximum a na to telo reaguje. Ja som tiez pri tlaku na rovnej daval mensie vahy ale to ma nezaujimalo. Dokonca niekedy idem tlak rovnu az ako treti cvik. A dalsia dolezita vec je ak ti chyba vrsok prs cize zaostava, vtedy ten hrudnik uz nie je masivny obrovsky, nema dominanciu a je k nicomu a to nehovorim ak si uz sutaziaci.vlastomenn napísal:Tym ze zacinas tlak na rovnej nema suvislost z roztrhnutim svalu. Je to uz otazka unavy ktora sa hromazdila uz dlhsi cas cize malo spanku a tym padom malo regeneracie pri mojom treningu 6xtyzdenne. Tam ti nieco pritlaca proste nerv v chrbtici to som si isty. Tym ze pojdes prvu sikmu nic nepokazis ale nie je podmienkou zatial este v tvojom pripade.Ja som si ten benčpress zvykol začínať ako prvý a celkom sa mi to páčilo, lebo som vládal a naložil som si aj viac. Uvidím, ako to budem cítiť, dík za pomoc.
Kotlik napísal: Dvíhanie trupu na stroji, kt. sa neviem ako volá, je to na dolný chrbát 4x12myslis hyperextenzia?
FitPotreby.sk napísal:Áno, už som to slovo počul, ale nikdy som nevedel, čo znamená. Dík za pomoc.Kotlik napísal: Dvíhanie trupu na stroji, kt. sa neviem ako volá, je to na dolný chrbát 4x12myslis hyperextenzia?
Kotlik napísal:Zdravím, kúpil som Tribulus Maximus od Biotechu, má to 1500mg tribulus terresteris v jednej tablete. Dávam to ráno hneď po prebudení jednu tabletu, je to dobre alebo to mám dávať inokedy, resp. viac/menej tabliet?Jednu rano a jednu pred spanim. Sice tebe by stacila aj jedna tab. na 2x
vlastomenn napísal:Ďakujem za pomoc, skúsim po jednej tablete ráno a jednej pred spaním, hádam to bude v pohode. Počul som, že ak sa dá pred spaním, tak je trocha problém zaspať, ale záleží na výrobcovi a samozrejme na jedincovi, každopádne to skúsim. Ešte raz dík za pomocKotlik napísal:Zdravím, kúpil som Tribulus Maximus od Biotechu, má to 1500mg tribulus terresteris v jednej tablete. Dávam to ráno hneď po prebudení jednu tabletu, je to dobre alebo to mám dávať inokedy, resp. viac/menej tabliet?Jednu rano a jednu pred spanim. Sice tebe by stacila aj jedna tab. na 2x
Kotlik napísal:Zdravím, kúpil som Tribulus Maximus od Biotechu, má to 1500mg tribulus terresteris v jednej tablete. Dávam to ráno hneď po prebudení jednu tabletu, je to dobre alebo to mám dávať inokedy, resp. viac/menej tabliet?tribulus - hovori sa, ze je potrebne ho uzivat najmenej 2 mesiace a je to len podpora pre zvysenie prirodzenej hladiny testosteronu, malo by ist o stimulant, ktory zvysuje hladinu saponinov v krvi a tym podporuje cinnost stitnej zlazy.
FitPotreby.sk napísal:Tak vieš ako, niektoré veci treba vyskúšať :) Peniaze boli aj budú, takže ľutovať to nebudem, a keď to niečo spraví len dobre, aj tak o tom najpravdepodobnejšie ani nebudem vedieť.Kotlik napísal:Zdravím, kúpil som Tribulus Maximus od Biotechu, má to 1500mg tribulus terresteris v jednej tablete. Dávam to ráno hneď po prebudení jednu tabletu, je to dobre alebo to mám dávať inokedy, resp. viac/menej tabliet?tribulus - hovori sa, ze je potrebne ho uzivat najmenej 2 mesiace a je to len podpora pre zvysenie prirodzenej hladiny testosteronu, malo by ist o stimulant, ktory zvysuje hladinu saponinov v krvi a tym podporuje cinnost stitnej zlazy.
Uprimne - moc tomu neverim, pripadne si myslim, ze to moze pomoct v pripadoch kedy je tvorby vlastneho testosteronu narusena alebo znizena.
Kulturisti, ktori to robia sutazne sa z nas pravdepoobne smeju, ked pocuju, ze niekto berie tribulus.
vlastomenn napísal:Treba sa riadit insktinktom.
FitPotreby.sk napísal:To uz je zensky instinkt.vlastomenn napísal:Treba sa riadit insktinktom.len aby mu instinkt nehovoril, ze "nechod do tej posilovne, lepsie Ti bude doma na gauci"
Kotlik napísal:Avšak, som zrejme jeden z tých šťastlivcov, kt. kreatín nezaberá, ale tak už ho doberiem a skúsim niečo iné ako monohydrát.Ako si prisiel na to, ze nezabera? Vy si vsetci asi myslite, ze dam jedno balenie a je to? co?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]