bazy napísal:co keby si hodil nejaku fotku ? taku celkovu myslimNorbert Zajac napísal:FitPotreby.sk napísal:Tak si porovnaj brucho svoje a s niekym kto sa tak k tomu nestavia ako ty a cvičí ho aspon 5x do týždňa hádaj kto bude na tom lepšie a kto bude mať pevnejší stred telaNorbert Zajac napísal:ja som nazoru, ze k bruchu sa treba postavit ako ku kazdej inej svalovej partii, neviem preco by bolo dobre cvicit ho kazdy densilvo napísal:Nesúhlasím ja som pred súťažou brucho cvičil každý deń je to veľmi subjektívna vec, Jaro Horvath ho tiež cvičí každý deň v príprave resp. keď ešte súťažil.bazy napísal:tak rozepisovat to je zbytecne :D odcvicim a az bude neco co by si zaslouzilo napsat tak to sem hodim :DDobrá rada. nerob ho každý tréning. Max. obdeň. Brucho je partia ktorá dobre reaguje lebo sa nezapája pri cvičení ani pri bežnom živote to znamená že nie je zvyknutá na takéto zaťaženie. Ver tomu ani pred súťažou sa netrénuje brucho často. Ak máš dôvod v domnení že čím častejšie ho budeš trénovať tak z neho schudneš to si na omyle. K zhodeniu napomáha a to jedine pri zaťažovaní veľkých svalových partií (veľký výdaj energie), kardio a neposlednom rade úprava stravy. Brucho trénuj max. 3x v týždni.
jedu bricho kazdy trenink, sed leh na sikme a nohy ve visu. Nevadi mi to.
Cviky ale treba obmienať treba si zostaviť 3 varianty a tie striedať, tak že každý deň cvičím brucho inak.
Možno pri tréningu stehien by som ho nezaradil, pretože blbosť je aj že normálne sa brucho nezapája. Keď nemáš silné brucho, nemáš silný stred tela a ten je dôležitý respektíve ho zapájame pri viac klbových cvikoch ako sú drepy, mŕtvy ťah a podobne.
Jakym zpusobem cvicis bricho? 1 cvik na trenink ? a dalsi trenink jiny cvik, anebo 3 cviky kazdy trenink, nejak sem to nepochopil :)
Me bricho nevadi kdyz si odjedu kazdy trenink, a taky si nemyslim ze shubnu tim ze ho pojedu ale urcite je dobre ho zapojit casteji kdyz sem ho nikdy nejak extra necvicil a stred tela mam fakt tragicky.