Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Pravidlá fóra: Toto fórum slúži výhradne na uvádzanie vašich osobných rekordov. Pre každý cvik prosím založiť novú tému, aby to bolo pekne prehľadné ...
Používateľov profilový obrázok
By strayk
takže hoši, pochválte sa koľko zvládnete brušákov za 1 minútu? :)

Reklama

Reklama

By whoo
tak takuto haluz som musel naposledy robit na zakladke... myslis ze je treba v kulturistike robit cvicky na rychlost? :a202
By papagiorgo
whoo napísal:tak takuto haluz som musel naposledy robit na zakladke... myslis ze je treba v kulturistike robit cvicky na rychlost? :a202
lenze nezabudaj , ze sem nechodia iba ludia kulturisti , ale napr. aj iný sportovci , atletika atd ... kde to je dost dolezitý faktor :a2
By xLeitonx
whoo napísal:tak takuto haluz som musel naposledy robit na zakladke... myslis ze je treba v kulturistike robit cvicky na rychlost? :a202
netrep... ked je tu tema na kliky aj na cas preco nie brusaky na zakladnej sme to tiez robievali... a ako kondicne preco si to nevyskusat
By xLeitonx
whoo napísal:tak skusaj...
na tvoj rozkaz sefe
By strayk
bodybuilding nieje to iste ako kulturistika :) a nenapisal som ze je to dolezite ale myslim si ze kondicka je to hlavne (jedno z hlavnych)
By FitPotreby.sk
strayk napísal:takže hoši, pochválte sa koľko zvládnete brušákov za 1 minútu? :)
za minutu dam 40
za dve to uz bude horsie :a11
By Jurkádium
naposledy v škole to bolo 63....to sú niake dva mesiace do zadu :a21
By Tazzman
pred rokom v 2. rocniku som dal asi 72 alebo 73 za minutu... (v prvom rocniku asi 60 cca)...ale teraz tiez okolo 60 :D prestal som ich robievat doma na posteli/zemi takze mojich planovanych 80 za minut asi uz nedam :D
By deliqvent
za minutu som ešte neskúšal, ale za 2 minuty 110kúskov :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]