Inak je to perfektny cvik, kaslem na cely leg press

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
Reklama
Reklama
whoo napísal:no takze dnes so mal nohy a skusal som klasicke drepy s VČ. serie som robil s 90kg cinkou na trapezoch, ale tak to robit nemozem lebo mam uz dlho problemy s krizamy. takze to bol dost bolestivy cvik. ale ked som si cinku dal dopredu na ramena tak to islo aj so 110kg serie. lenze si musim na to zvyknut lebo sa mi stale zosmykovala ta cinka z ramien.noo skoro si prisiel na cvik zvany drep
Inak je to perfektny cvik, kaslem na cely leg press
whoo napísal:noo ved niekde sa musim naucit nazvy cvikov takzeemne tie čelné drepy vôbec nejdu ...cítim sa pri nich strašne neistý ...možno by som ich robil keby máme v posilke ten stroj čo má tie vodiace kolajničky heh inak mám pred tým cviok dosť rešpekt radšej robím klasické drepy s činkou na trapézoch
milankos512 napísal:ja sa zasa citim neisty s cinkou na trapezoch. sa bojim ze mi rupnu tie krizewhoo napísal:noo ved niekde sa musim naucit nazvy cvikov takzeemne tie čelné drepy vôbec nejdu ...cítim sa pri nich strašne neistý ...možno by som ich robil keby máme v posilke ten stroj čo má tie vodiace kolajničky heh inak mám pred tým cviok dosť rešpekt radšej robím klasické drepy s činkou na trapézoch
whoo napísal:no nebol som si istý ako sa to volá tak som nechcel trepnuť blbosťmilankos512 napísal:ja sa zasa citim neisty s cinkou na trapezoch. sa bojim ze mi rupnu tie krizewhoo napísal:noo ved niekde sa musim naucit nazvy cvikov takzeemne tie čelné drepy vôbec nejdu ...cítim sa pri nich strašne neistý ...možno by som ich robil keby máme v posilke ten stroj čo má tie vodiace kolajničky heh inak mám pred tým cviok dosť rešpekt radšej robím klasické drepy s činkou na trapézoch![]()
inak ten stroj sa vola smith, vcera som to cital v muscle & fitness :)
whoo napísal:no zial idem to bez opasku. este som nemal nejaky problem pri cviceni tak som nemal dovod kupovat ho. a o tom hrbeni, ja sa pri tom nehrbim len proste cinka ta tlaci do istej polohy, tomu nezabranis.este si nemal problem pri cviceni ... tak ver ze bez opasku ho zachvilku mat budes ....
Klaci napísal:Zdarec... zatial benchpress je 106 kg 3 x bez pomoci, Drep 140 kg, mrtvy ťah 155 vyššie to skusať sa nechystam... "zatial"pri tvojej vahe a tom ze necvicis ani rok ...
BikerBoy(11) napísal:budem asi trocha OT... cvicim asi 2 roky..aktivne 1,5 a chcem skusat maximalky...a nwm akym spôsobom postupovať aku rozcvičku a tak..stačia mi 2 rozcvičovacie serie s malou váhou a tak skúšať? alebo? nemam v tom vôbec jasno a chcel by som z toho dostat co najviac..staci ti uplne jednoduche rozcvicenie,bezne ako sa rozcvicujes , aby si bol "zahriaty" , sposob si urci sam
BikerBoy(11) napísal:Tak skúsil som...trocha sklamaný ale čo už to bude asi ovplyvnené včerajškom... takže Bench press 87kg 2xsom to dvihol, vážim 68kg a meriam 170cmneni to zle , neb nic
nitrix1986 napísal:pri vahe 103kg, to bol polovicny drep 285 hlboky 255,mrtvola najslabsia 235 a tlak narovnej cinke 190 na stroji 210,ale uz cvicim len tlaky jednorucky hore hlavou tie neake 75tkyvelmi slusne výkony
nitrix1986 napísal:pri vahe 103kg, to bol polovicny drep 285 hlboky 255,mrtvola najslabsia 235 a tlak narovnej cinke 190 na stroji 210,ale uz cvicim len tlaky jednorucky hore hlavou tie neake 75tkytak to uz ano...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]