nitrix1986 napísal:niako sa netlacim do vah uz,zraneni bolo uz dosthttp://bodybuilding-forum.sk/viewtopic.php?f=14&t=996 tu sa nam s nimi mozes pochvalit...

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
nitrix1986 napísal:niako sa netlacim do vah uz,zraneni bolo uz dosthttp://bodybuilding-forum.sk/viewtopic.php?f=14&t=996 tu sa nam s nimi mozes pochvalit...
Reklama
Reklama
whoo napísal:vcera som skusal banch: 87,5kg... uboha vaha, ale cvicim 2-3 mesiace tak dufam ze sa to zlepsi neskor. a to nezerem ani ziadenu suplementku, ani protak... zajtra mam nohy tak skusim max drep a uvidime. posledne som daval 110kg 6x takze snad dam aspon 160kg. potom dam info. budete zavidietlen ku tvojej poznamke "nezerem ziadny suplement ani protak" tak protak je tiez suplement a na sile by ti nepridal :) a ak mas dobru stravu a cvicis 2,3 mesiace nevidim ani ziaden vyznam aby si nieco bral :) musi ti to ist samo odseba :))
mello napísal:budem síce OT no nedá mi neopýtať sa o aké zranenie ide ked nedrepuješ
Maxton napísal:drep 260kgkrasa
tlak 150kg
mr.tah 220kg
vsetko s dresmi, vaha 83.8kg, vek 19
Maxton napísal:drep 260kgsi powerlifter , takze ty chodis s dresom aj spavat
tlak 150kg
mr.tah 220kg
vsetko s dresmi, vaha 83.8kg, vek 19
papagiorgo napísal:to je jedno ... a maxton bez dresu nevies ?Maxton napísal:drep 260kgsi powerlifter , takze ty chodis s dresom aj spavat
tlak 150kg
mr.tah 220kg
vsetko s dresmi, vaha 83.8kg, vek 19ale aj tak
![]()
![]()
aNs_ napísal:u neho to velký rozdiel do minusu nebudepapagiorgo napísal:to je jedno ... a maxton bez dresu nevies ?Maxton napísal:drep 260kgsi powerlifter , takze ty chodis s dresom aj spavat
tlak 150kg
mr.tah 220kg
vsetko s dresmi, vaha 83.8kg, vek 19ale aj tak
![]()
![]()
papagiorgo napísal:no mrtvola 200kg, tlaky som spravil 2x120 a na drepy sa uz obliekam pri 110 do dresu takze toto vobec neviem :-DaNs_ napísal: to je jedno ... a maxton bez dresu nevies ?u neho to velký rozdiel do minusu nebude
Maxton napísal:takze bude nieco na tom pravdy ze s dresom uz aj spavaspapagiorgo napísal:no mrtvola 200kg, tlaky som spravil 2x120 a na drepy sa uz obliekam pri 110 do dresu takze toto vobec neviem :-DaNs_ napísal: to je jedno ... a maxton bez dresu nevies ?u neho to velký rozdiel do minusu nebude
nitrix1986 napísal:ja cvicim bez podlozenia,poriadny hruvy liftersky opasok a bandaze,a ked mas slaby stred treba cvicit mrtvoluno tu mrtvolu by som mal zacat. sa na to chystam uz neviem ako dlho len vzdy ked pridem do posilky sa na to vykaslem
monster man napísal:ja mam 24O kilo mrtvy tahdrep ? a bench by ma u teba zaujimal
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]