dřep 165 kg (cvičim max 130 kg - zranění po motonehodě)
mrtvola 150 kg (cvičim max 120 kg - zranění po motonehodě)
Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
Reklama
Reklama
whoo napísal:Dnes som si dal maly osobak v mrtvole. 160kg 3x technicky co ma tesiiiiiiiiiRadsej uz neskusaj. Daco si odseres a budes dlho mimo. Moja rada.![]()
este jedno opakovanie by sa dalo ale nechcel som to moc silit lebo som citil nejaky divny tlak v krizoch od rana.
baterka napísal:bench: 40To su ale skvele cisla na take krehke stvorenie.
drep: 60 (nie hlboký)
deadlift: 60
FitPotreby.sk napísal:Až tak krehká nie som právežebaterka napísal:bench: 40To su ale skvele cisla na take krehke stvorenie.
drep: 60 (nie hlboký)
deadlift: 60
TheBates93 napísal:Este cez zimu to boloSlusne vahy, az na ten bench press, podla mna by to malo byt priblizne vyrovnane.
DL-155 2op.
Squat - 130 4op.
Bench - 90 3op.
Uvidime tento rok
FitPotreby.sk napísal:No. Nemusi to byť vždy až tak vyrovnané, každý je iný a každý ma svoju silnu a slabú stránku.TheBates93 napísal:Este cez zimu to boloSlusne vahy, az na ten bench press, podla mna by to malo byt priblizne vyrovnane.
DL-155 2op.
Squat - 130 4op.
Bench - 90 3op.
Uvidime tento rok
Aspon 110kg na bench. To urcite das.
Dreamer napísal:Ano samozrejme, ze to nie je pravidlo, len som podla svojich skusenosti hodnotil, kedze ja som mal velmi vyrovnane cisla. Ale neboli to maximalky, bol to len Korte, ktory som davnejsie daval.FitPotreby.sk napísal:No. Nemusi to byť vždy až tak vyrovnané, každý je iný a každý ma svoju silnu a slabú stránku.TheBates93 napísal:Este cez zimu to boloSlusne vahy, az na ten bench press, podla mna by to malo byt priblizne vyrovnane.
DL-155 2op.
Squat - 130 4op.
Bench - 90 3op.
Uvidime tento rok
Aspon 110kg na bench. To urcite das.![]()
Tieš mi tlak zaostáva.
Hlavne by som nepočítal maximalky podľa internetových vzorcov, lebo je to úplna sprostosť.
michal123 napísal:Bench - 100kg
Drep - 100kg
Mrtvola - 140kg
Nie je blbé ak na drep a bench mam rovnako ?
peter-tv napísal:Po dlhej pauze cvičim opäť cca. 2.5 mesiaca:Ahoj
Bench: 130kg
Drep: 150kg
Mrtvola: 140kg
Na vyššom vykone sa pracuje
FitPotreby.sk napísal:vďaka veľmi pekne :)peter-tv napísal:Po dlhej pauze cvičim opäť cca. 2.5 mesiaca:Ahoj
Bench: 130kg
Drep: 150kg
Mrtvola: 140kg
Na vyššom vykone sa pracuje
slusne vykony
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]