Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všeobecné témy o doplnkoch výživy.
Proteiny, gainery, aminokyselniy, kreatín, NO produkty, spaľovače tuku, stimulanty, kĺbová výživa, vitamíny a podobne.
Užívateľov profilový obrázok
Od dado11
#28522
Dobrý deň, som pomerne začiatočník v gym-e, no pomaly sa učím. Chcel by som sa spýtať, aké vitamíny by ste mi odporučili užívať. Radili mi určite: Omega 3, C, D + niečo pre podporu chrupaviek, lebo mám s nimi niekedy problém (zápästia). Pre O-3 mi radili Jamieson, no neviem ako, resp. aký produkt si vybrať z hľadiska vitamínov a chrupaviek. Máte nejakú radu? Existuje aj vitamín s podporou chrupaviek v jednom produkte? Zvlášť na kĺby som počul Alavis. A pri vitamínoch som našiel tieto dva produkty (Extrifit V 52 a Vianutra Sport complex), ktoré sa mi pozdávajú. Dokázal by mi niekto poradiť a porovnať uvedené dva produkty? Líšia sa vo forme (tableta/tekutá f.), ale výrazne v množstve látok a aj ich druhu (iné vitamíny).

Vopred všetkým ďakujem za pomoc :-D
S pozdravom Dávid

Reklama

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od admin
#28527
Ahoj.
S tychto ja osobne povazujem za najdolezitejsi vit. C - kyselina L-askorbova v cistej forme ju odporucam vo vysokych davkach, aj 6nasobne vyssich ako je odporucena, rozlozene pocas dna.
Pri roznych klbovych preparatoch som dost skepticky, mam skusenosti s viacerymi, ale nikdy to nebolo zjavne citelne zlepsenie. Klby a chrupavky sa vyzivuju len dynamickym pohybom kedy dochadza pri stlacani klbovych miest k vytlaceniu a spatnemu nasatiu tekutiny v okoli klbov a chrupaviek. A odporucam tiez DMku a najst tam ich DM vyrobky na klby.

Buy Isotretinoin Onlinea potent medication for s[…]

It's generally recommended to avoid drinking alcoh[…]

Hydroxychloroquine is a medication that is commonl[…]

For optimal absorption and effectiveness, it's gen[…]