Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od roman2910
#8532
Vitamíny a výkonnost

V porovnani s aminokyselinami, roznymi anabolizatormi kreatinmi a No doplnkami, nie su vitaminove doplnky povazovane za preparaty ovplivnujuce nasu vykonnost. Na druhej strane su to vsak prave vitaminy, bez ktorych by sme nedosahovali take vysledky. Obecne plati, ze vitaminy su katalizatory pri mnohych telesnych funkciach ako aj stiepenie uhlohydratov na energiu.
Vitaminy hraju svoju najvacsiu ulohu pri svalovej rovnovahe a hlavne pri regeneracii, kedy treba sval vyzivovat.
Vela sportovcov trpi nedostatkom vitaminu C a to brzdi ich napredovanie. V jednom clanku som cital o blahodarnych ucinkoch vitaminu C, kde sa pisalo ze moze ovplivnovat silu. Je to aj preto, lebo potlaca bolest. Spolu s vitaminom E je to antioxidant a tym padom ochranuje steny buniek pred poskodenim alebo rozpadom. Chrania nasu imunitu a posuvaju stupen bolestivosti.
Beta karoten teda prekurzor vitaminu A podporuje regeneraciu a rast svalovych tkaniv a vlakien. Skupina vitaminov B je dobra pre spravnu funkciu a metabolizmus sacharidov tukov a bielkovin a tiez produkuje energiu. Vitaminy B a C by sa mali uzivat denne s jedlom a su rozpustne vo vode to znamena ze sa vylucuju v moci alebo potom. Uzivanie vitaminov vas urcite nabudi a udrzi v tele spravnu rovnovahu potrebnu pre fyzicku kondiciu, vykonnost a regeneraciu.

Reklama

Reklama

PORADTE S KUROU

sem vkladajte vase kury a otazky okolo nich...

Konec steroidy.eu?

Nevíte někdo co se děje se stránkou […]

kde objednať

Zdravím, minulý rok som objedn&aacut[…]

Steroidy EU

Mozno som to tu uz spominal ale neviem s touto str[…]