novyclovek napísal:tak je uz do toho vyse mesiaca druhy krat som uz ani u doktora nebol ...rameno ma uz neboli pri klasickom pohybe od vtedy berem klbovu vyzivu moj problem zotrval vtom ze ako nahle idem bench citim tlak v ramene, pred zranenim bola moja maximalka 120kg benchpress, minule som skusal 100kg na bench dal som to 7 krat ale z bolestou ramena ...staci mi kludne dvihat aj 40kg na bench a uz citim ten tlak v ramene podla mna mi to uz ostane navzdy stve ma to uz to neni to caro vtom cviceni ako som to miloval vzdy som si zakladal na hrudi,mozno sa niekdo pouci s mojich chyb vysoke ego rovna sa zranenie nieje vsetko len otom dvihat velke vahy skoda ze som to skorej nevedel
ako keby som cital seba cca ... ked som zacal cvicit rameno som presilil a neviem co vsetko naraz bolelo ma asi 3 mesiace, potom som zacal tlacit animal flex, vitamin C a omega 3, bolest presla, ale ku benchu som sa vratil az teraz,,,takze teraz vyzeram ako debil, ked na bench dam max 60kg, ale jednorucky si tlacim 35ky co je troska nepomer ale nevadi, mne proste to rameno stale netaha ako by malo pri benchi a pri jednoruckach ide v pohode, bradla su premna maximalny pain. ale urcite skus zaradit omega 3 a vitamin C 500 -2000mg na den podla toho aky mas trening atd
Osobný tréner kulturistiky a fitness Bratislava