Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o diétach, spaľovaní tukov a spaľovačoch.
Užívateľov profilový obrázok
Od Aladeen
#21718
Zdravím, viem že je to asi mimo témy diéty, ale nevedelo ma napadnúť kam inam to zaradiť... Prosím Vás o radu, čo by som mal zjesť ihneď po skončení tréningu v obdobii naberania a v období rysovania, ale nie z doplnkov výživy, ale normálneho jedla, čo je podla Vás najlepší zdroj bielkovín a sacharidov hneď po tréningu?
Ďakujem za odpoveď :)

Reklama

Reklama

#21719
Aladeen napísal:Zdravím, viem že je to asi mimo témy diéty, ale nevedelo ma napadnúť kam inam to zaradiť... Prosím Vás o radu, čo by som mal zjesť ihneď po skončení tréningu v obdobii naberania a v období rysovania, ale nie z doplnkov výživy, ale normálneho jedla, čo je podla Vás najlepší zdroj bielkovín a sacharidov hneď po tréningu?
Ďakujem za odpoveď :)
Ihned po treningu musis doplnit tie latky, ktore podporuju a urychluju regeneraciu. To by mal byt komplex vsetkeho, ale najdolezitejsie je doplnit rychle sacharidy, cukor, ktory sposobuje zvysenie hladiny inzulinu a ten vytlaca bielkoviny do svalovych vlakien.
Konkretne jedlo, najlepsie je banan, alebo nejake vhodne ovocie, celkom vhodne su aj rozne sacharidove napoje, ktore velmi rychlo vstrebavaju. Tuhe jedlo ako je ryza a maso, odporucaju konzumovat az neskor po treningu asi po 30min.
Ty musis ist po tekutych bielkovinach, ktore uz nemusi metabolizmus dlho travit. Aby sa co najrychlejsie vstrebali.
Užívateľov profilový obrázok
Od Aladeen
#21721
Diky moc, a na doplnenie bielkovín je tiež dačo, či nato je len proteín poprípade aminokyseliny? Tak ma napadlo, sójové tyčinky by mohli byť? Čo si myslíte?
Užívateľov profilový obrázok
Od silvo
#21726
Aladeen napísal:Diky moc, a na doplnenie bielkovín je tiež dačo, či nato je len proteín poprípade aminokyseliny? Tak ma napadlo, sójové tyčinky by mohli byť? Čo si myslíte?
Po tréningu čo najskôr daj gainer a za hodinku bežná strava ryža, mäso. Tam niet čo lamentovať. Variant je viac ale nejdem ťa tým zaťažovať.
#21727
Aladeen napísal:Diky moc, a na doplnenie bielkovín je tiež dačo, či nato je len proteín poprípade aminokyseliny? Tak ma napadlo, sójové tyčinky by mohli byť? Čo si myslíte?
cokolvek chces doplnat, na to su doplnky, doplnky doplnaju :-) beznu stravu, ale to si ty nechcel
Užívateľov profilový obrázok
Od Tazzman
#21795
myslim, ze banan by mohol byt OK...alebo taky hroznovy cukor, ktory kupis kdekolvek (glukoza)
#21802
Halucin napísal:ja dávam, ihned po treningu med, a po tej pol hodine si rozrobím tvaroh s mliekom a to vypijem môže to byť ??
moze byt, ale vhodnejsie su rozne napoje, rychlovstrebatelne cukry, alebo ovocie, banan, zlty a cerveny melon
idealny by asi bol nejaky koktejl, v ktorom bude vsetko, vratane rychlych a pomalych bielkovin, rychle cukry, ktore sposobia narast inzulinu, ten vytlaci bielkoviny do svalov, su to veci, ktore maju primarne podporovat regeneraciu

Hydroxychloroquine is a medication that is commonl[…]

For optimal absorption and effectiveness, it's gen[…]

To enhance the effectiveness of Levitra, consider […]

An intelligent medication called Artvigil 150mg […]