Nemáte niekto skúsenosť s dlhodobou (cca 4 roky) bolesťou zrejme brachioradialnym svalom alebo ide o bolesť úponov, neviem
Je to nepríjemná bolesť, ktorá limituje môj výkon takmer pri každom cviku a neviem si s tým rady. Boli to len pri fyzickej záťaži ale po odcvičení rúk ma to niekedy zvykne bolieť aj keď som v kľude. Je to taky pocit ako by stiahnutých šliach, úponov a boli to aj na dotyk keď sa snažím to bolestivé miesto rozmasriovat. Skúšal som aj lekárov, ortopédov, fyzioterapeutov, chodil som na rehabilitácie, obstreky ale žiadne zlepšenie. Magnetická rezonancia bola tiež v poriadku
Dva roky som kvôli tomu vôbec necvičil a veril, že to prejde,neprešlo. Chýbajú mi tréningy kedy prestavate so sériou lebo ďalšie opakovanie už nevládzete, ja prestávam lebo ma už ďalej bolesť nepusti. Za každé rady budem nesmierne vďačný (pozývam na pivo
Osobne som takého zatiaľ nestretol a skúsil som už nie jednu odbornú pomoc
PS: rozmýšľal som aj nad užívaním AS keďže som počul, ze vedia dat do poriadku rôzne bolesti ale nemam žiadne skúsenosti s užívaním AS a pravdupovediac sa toho aj trocha obávam.