suroviny na 4 porcie :
4 kuracie rezne
sol
mlete čierne korenie
100 g masla
2 červené papriky
1 cibula
150 g šalátovej uhorky
100 g žltých fazuliek
100 g zelených fazuliek
125 g húb
3 lyžičky sladkej papriky
2 paradajky
postup :
Omyté a osušené rezne lehcezlahka naklepeme , osolíme a okoreníme . V panvici rozpustíme 50 g masla a maso na nom dozlatova opečieme. Rozpolíme papriky , odstráníme jadierka a lusky omyjeme. Nakrájame je na silnejšie prúžky . Ndrobno nasekáme cibulu.
Olupeme uhorku , pozdlžne ju prerežeme a vydlabeme jadierka. Dužinu nakrájame na plátky. Očistíme a na menšie kusky nakrájame fazulky . Huby očistíme , vetšie kusky rozpolíme.
Na zvyšnom masle osmažíme zeleninu , pridáme huby , podlejeme vodou a 15 minut dusíme. Dochutíme solou , korením a paprikou . K zelenine pridáme maso a spoločne asi 5 minut dusíme. Všetko rozdelíme na taniere . Omyté paradajky rozkrájame na osminky a ozdobíme nimi pokrm . Podávame horúce .