Ingredience:
100 g lososa s kůží, 2 lžičky panenského olivového oleje, 4 lžičky míchané zmrazené zeleniny, několik kapek tabasca, 1 lžička tamari, 1 porce vařené hnědé rýže, 1 lžička hub usmažených v olivovém oleji, 1 lžička čerstvě usekané petržele
Příprava:
Lososa vlžte na pánev a zalijte ho vodou až do poloviny. Přiveďte vodu k varu, pánev přikryjte poklicí a duste 5 minut. Mezitím na jiné pánvi osmahněte zeleninu na olivovém oleji, aby se rozmrazila a všechna voda se odpařila. K zelenině přidejte tabasco, tamari, rýži, houby, lžičku vody a přikryjte. Mezitím osušte rybu, rozdělte ji na kousky a celé špalíčky masa opatrně vmíchejte do rýže se zeleninou. Vše posypte čerstvou petrželkou.------