audithomas napísal:já na to kašlu,píchnu do sebe klidně jed od zmije:Djsi ještě mladej a hloupej, za pár let se tomu zasměješ, teda se jestli timhle způsobem myšlení toho dožiješ

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
audithomas napísal:já na to kašlu,píchnu do sebe klidně jed od zmije:Djsi ještě mladej a hloupej, za pár let se tomu zasměješ, teda se jestli timhle způsobem myšlení toho dožiješ
Reklama
Reklama
Semi.199 napísal:tak to daleko nazajdes mal som jedneho sparinga vsetk ochcel hned a potom nato doplatil ,,ani piramidu nepostavili za den ,dockaj priatlu vsetko ma svoj cas vsetkochlape klobuk dole,
FitPotreby.sk napísal:kvalitnu stravu s dobre stanovenym jedalnickom to je najvacsi problem tejto dobyono je to taky docela finančně náročný, dávat denně kolem kila masa se celkem prodraží a to nemluvim co stojí vše okolo
hruskamara napísal:presne tak a este k tomu zohnat naozaj kvalitu, to je snad nemozneFitPotreby.sk napísal:kvalitnu stravu s dobre stanovenym jedalnickom to je najvacsi problem tejto dobyono je to taky docela finančně náročný, dávat denně kolem kila masa se celkem prodraží a to nemluvim co stojí vše okolo
FitPotreby.sk napísal:Vsak ked je uz kura posypane tak to mame dva v jednom cize uz ani sypat neni treba a financne je to prijatelne.hruskamara napísal:presne tak a este k tomu zohnat naozaj kvalitu, to je snad nemozneFitPotreby.sk napísal:kvalitnu stravu s dobre stanovenym jedalnickom to je najvacsi problem tejto dobyono je to taky docela finančně náročný, dávat denně kolem kila masa se celkem prodraží a to nemluvim co stojí vše okolo
a ked Ti do toho v Polsku primiesaju sol na posyp ciest
Semi.199 napísal:presne z polska to uz je 2v jednomsi z toho děláš prdel, ale jestli to žereme i my tenhle sajrajt, tak to asi neni nic dobrýho
Semi.199 napísal:caute tak po dlksom case som tu a chcel by som poradit tých skusenejsich co by ste mi radili mam problem chcel so mtrosku nabrat podaril osa to a teraz znova by so mchcel to rysnut najidealnejsi jedalnicek alebo zmena cvikou co myslite ...dakujem za radyuprava jedalnicka je velmi dolezita, zmen trening na rychly a nie moc tazky, pridaj kardio, najlepsie ak sa da rano na lacno to kardio
Semi.199 napísal:caute tak po dlksom case som tu a chcel by som poradit tých skusenejsich co by ste mi radili mam problem chcel so mtrosku nabrat podaril osa to a teraz znova by so mchcel to rysnut najidealnejsi jedalnicek alebo zmena cvikou co myslite ...dakujem za radySi tenucky lahucky par rokov ostan pri objeme. Ked budes mat aspon 95kg potom o tom uvazuj.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]