Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
Reklama
Reklama
vlastomenn napísal:Ahoj. Pekne ta tu vitam. Si mile prekvapenie na tomto fore. Samozrejme otazky mozes klast od toho tu je forum. Najprv sa tu poriadne porozhliadni najdes tu vela zaujimavych veci. Tvoje vykony su velmi dobre. Patris medzi velmi male percento zien s tvojim odhodlanim. Si presne typ ktory ma aj na sutaznu karieru.Diky
Drobec napísal:Keby som sa ti venoval osobne za 2 roky by si mohla startovat.vlastomenn napísal:Ahoj. Pekne ta tu vitam. Si mile prekvapenie na tomto fore. Samozrejme otazky mozes klast od toho tu je forum. Najprv sa tu poriadne porozhliadni najdes tu vela zaujimavych veci. Tvoje vykony su velmi dobre. Patris medzi velmi male percento zien s tvojim odhodlanim. Si presne typ ktory ma aj na sutaznu karieru.Diky, tou poslednou vetou si ma dost potesil, vedela by som si nieco take predstavit, ale to chce este vela casu a vela makania ...
vlastomenn napísal:No skoda ze u nas vo fitku sa nenajde niekto kto by sa ma ujalDrobec napísal:Keby som sa ti venoval osobne za 2 roky by si mohla startovat.vlastomenn napísal:Ahoj. Pekne ta tu vitam. Si mile prekvapenie na tomto fore. Samozrejme otazky mozes klast od toho tu je forum. Najprv sa tu poriadne porozhliadni najdes tu vela zaujimavych veci. Tvoje vykony su velmi dobre. Patris medzi velmi male percento zien s tvojim odhodlanim. Si presne typ ktory ma aj na sutaznu karieru.Diky, tou poslednou vetou si ma dost potesil, vedela by som si nieco take predstavit, ale to chce este vela casu a vela makania ...
Drobec napísal:tiez sa mi paci na babach vypracovana svalnatejsia postavicka.
FitPotreby.sk napísal:Ahoj a vitaj, uz po niekolky krat tu vitame zenu a vzdy to vzdali, tak preto dufam, ze sa tu uz konecne uchyti aj zenska komunita.Ja dakujem za vrele privitanie od vsetkych. Som rada ze sa mam s kym delit o radosti i starosti spojene s posilňovaním
Dakujem, ze si sem prisla a ze pises.
whoo napísal:Vitaj medzi namimozno to bude zniet divne ale aj tie zily su strasne sexy![]()
inak toto sa paci aj mne:
Drobec napísal:Neni to divne ked neikto holduje tomuto sportu tak je to normalne. Mne sa pacia osobne svalnate zeny samozrejme aj kulturistky a dokonca z jednou uspesnou zavodnickou som par rokov zil v spolocnej domacnosti.whoo napísal:Vitaj medzi namimozno to bude zniet divne ale aj tie zily su strasne sexy![]()
vlastomenn napísal:To mas pravdu, treba tomu holdovat, su aj taki co posiluju aby nabalili vychudnute cajky a svalnatejsie baby im nic nehovoria...Esteze sa najdu aj taki co vedia co je dobreDrobec napísal:Neni to divne ked neikto holduje tomuto sportu tak je to normalne. Mne sa pacia osobne svalnate zeny samozrejme aj kulturistky a dokonca z jednou uspesnou zavodnickou som par rokov zil v spolocnej domacnosti.whoo napísal:Vitaj medzi namimozno to bude zniet divne ale aj tie zily su strasne sexy![]()
hruskamara napísal:takovou fitnesku, tu bych bral i játak to niesi sam :)
audithomas napísal:k nám jedna do posilky chodí,dělal jsem s ní i autoškolu,je to kus jako blázen,nejvíc se směju když přijde mezi nás a půlka tam začne machrovat :Da ty stojis ako prvý v macher rade
papagiorgo napísal:super fotka v galeriidakujeem .. to som si tiez vsimlaa obklopena akými bodyguardami
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]