Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Založte si svoj blog a zapisujte si čokoľvek o sebe ... môžete ho využiť na zapisovanie tréningov, ale aj vkladanie svojich fotiek, videí, informácií o súťažiach, čohokoľvek čo chcete, aby o vás ostatní vedeli.
Užívateľov profilový obrázok
Od websterko
#15157
Ahojte v prvom rade som rád že som objavil tento web. Mám upravenú stravu, zvládam techniku cvikov no tréningový plán mám stanovený naprd. Chcel by som poprosiť nejakú dobrú dušu, aby mi postavila nový a porazila dobehnúť do cieľa.

V prvom rade moje miery

Váha momentálna ranná 73kg
Obvod brucha: 88cm
Výška 177cm

Ako som vyzeral (všímaj dátumy) a vyzerám dnes:
Obrázok

Môj cieľ ako by som chcel vyzerať:
Obrázok

Som človek s pevnou vôľou a dobrým nasadením. Cvičenie sa mi stáva lifestylom čo je super. Pri cvičení nepodvádzam, idem naplno, strážim si dýchanie aj techniku jednotlivých cvikov. Stravu mám upravenú. Pre pochopenie je zmesou vyváženou zo všetkého čo telo potrebuje (bielkoviny, vitamíny). Zo suplementov beriem BCAA - 4 tablety pred 4 tablety po cvičení. Olovrant mám Proteinový drink od biotechu (1 odmerka). po treningu ho mám tiež a eďže mi vychádza tréning akurát na olovrant vyhovuje mi to (2 odmerky). Raňajkujem ovsené vločky klasické neochutené s vodou orechmi a sušeným ovocím (prevažne hrozno). Večeriam tuniaka vo vlastnej šťave oprípade nejaký cottage alebo tvaroh. Čo sa týka obedov jem len chudé maso - rybacina, morčacina, kuracina - mäso varím na vode. K tomu zelenina koreňová v surovom stave, ryža.

Absolutne nejem a nemam problem nejesť - sladkosti, pečivo, vyprážané a iné nezdravé veci

Môj tréning:

Pondelky a štvrtky = Prsia chrbát brucho + kardio polhodina orbitrek
Prsia = Bench na lavičke rovnej 4 série/8opakovaní
Bench na šikmej - 4s/8o
Peck Deck - 4s/8o
Kladky - spodné a vrchné prsia 4s/8o
Zhyby na hrazde ruky na široko - 4s/8o - ak nevládzem pridám protiváhu
príťahy na tom stroji na chrbát (fakt neviem ako sa to volá)
Brucho: Dvíhanie nôh, vytáčanie atď = obmieňam rôzne workouty na brucho z netu čiže nebudem viac brucho rozpisovať

Utorky a piatky = Biceps, triceps brucho + kardio polhodina orbitrek
- Stroj na bicep (nazvy neviem)
- stroj na triceps (nazvy neviem)
Biceps a triceps lano spodne na bicak lano vrchne na tricak
Kladka s tycou na triceps potom zospodu na biceps
- nestriedam a nemiesam tieto cviky najprv spravim jednu partiu potom druhu
- Brucho ako predosle dni
Hrazda

Streda - nohy hrazda brucho
Stroje na nohy + klasicke drepy
hrazda
brucho
kardio

Vikendy sa snazim robit stretching, kardio, taký aktívny oddych.

Prosím pozrite sa mi na tuto moju dlhu litaniu priam slohovu pracu a napiste mi co v cviceni prosim zmenit aby som dosiahol ciel udany vyssie

Reklama

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od silvo
#15163
Napisal si to tu dobre pekna praca musim uznat. Ten trening naozaj nemas zostaveny dobre co sa tyka vysledku mozes vyzerat este ovela lepsie to zalezi od teba ako sa budes tomu venovat. Daj si trening :a45 Objemový tréning č.2- začiatočník Objemové tréningové plány - rozpisy
Skus ho a uvidis. Stravu dodrzuj tak ako doteraz kde nevidim nijaku zavadu.
Užívateľov profilový obrázok
Od silvo
#15165
Kardio mozes dat 2x tydenne po treningu neboj bude ta drzat treba si strazit hlavne stravu cize aby sa ti vaha nevracala spat kedze mas nabeh na obezitu drz sacharidy na uzde. Kolko to uz musis prist sam na to. Hlavne treba riadne a pravidelne trenovat, samozrejmostou je pravidelna strava v mensich davkach 4-5x denne a tymito zakladmi budes dosahovat pozadovane vysledky.
Užívateľov profilový obrázok
Od websterko
#15167
pozeram ten trening co si mi odporucil no zda sa mi to nejak malo cvikov na to prsne svalstvo kedze musim sa priznat telo je za posledny cas cvicenia adaptovane u mna na viacero cvikov... bolo by zle napriklad pridat spodne vrchne kladky a peckdeck?
Užívateľov profilový obrázok
Od silvo
#15172
websterko napísal:pozeram ten trening co si mi odporucil no zda sa mi to nejak malo cvikov na to prsne svalstvo kedze musim sa priznat telo je za posledny cas cvicenia adaptovane u mna na viacero cvikov... bolo by zle napriklad pridat spodne vrchne kladky a peckdeck?
Neboj malo to neni ty si ich mal prilis vela cim mozes sval spalovat nie naberat. Zmena a spravne prevedenie a nasadenie v treningu ta posunie dalej.Skus a budes sem priebezne pisat pripadne urobime dalsie upravy. Kladky a pek dek je pre pokrocilich cvicencov a tieto cviky ti nic nedaju. Ja trenujem roky prsia mam vacsie ako mnoho inych zien a ver tomu nikdy kladky netrenujem a ani pek dek jedine timito cvikmi prsia zahrievam pred tazkym treningom nic viac.
Užívateľov profilový obrázok
Od websterko
#15173
okay takze budem davat klasicky bench na lavicke s velkou cinkou potom na sikmej s jednoruckami ak som spravne pochopil a to staci? ako dlho by som takuto objemovku mal cvicit? a ako dlho pri tom co o mne vies podla toho co som psial vyssie mozem vidiet a citit prve vysledky... alebo aspon naznaky vysledkov
Užívateľov profilový obrázok
Od silvo
#15174
websterko napísal:okay takze budem davat klasicky bench na lavicke s velkou cinkou potom na sikmej s jednoruckami ak som spravne pochopil a to staci? ako dlho by som takuto objemovku mal cvicit? a ako dlho pri tom co o mne vies podla toho co som psial vyssie mozem vidiet a citit prve vysledky... alebo aspon naznaky vysledkov
Ostan pri nom 2 mesiace drz bielkoviny aby aj ten sval dostaval tvar. Vysledky to je idividualne. Treba cas a pravidelnost a hlavne pamataj hned sa nedostavia vysledky. Mozes si zalozit galeriu a pridavat casom fotky a aj ja tam uvidim zmeny a podla toho sa mozeme odrazat dalej. Nezabudni na suplementaciu vitaminov.
Užívateľov profilový obrázok
Od FitPotreby.sk
#15203
websterko napísal:ano bez akychkolvek spalovacou urychlovacov atd... strava a tvrda drina... obvod pasu bol 96cm momentalne 88cm
:a6 vyborne
Užívateľov profilový obrázok
Od FitPotreby.sk
#15204
websterko napísal:pozeram ten trening co si mi odporucil no zda sa mi to nejak malo cvikov na to prsne svalstvo kedze musim sa priznat telo je za posledny cas cvicenia adaptovane u mna na viacero cvikov... bolo by zle napriklad pridat spodne vrchne kladky a peckdeck?
urcite to nie je malo, akurat
na koniec pri prsiach mozes este pridat lahucky pullover
What is the use of Fildena Tablet?

Fildena Super Active is primarily used to treat […]

What Age Is Acne the Worst?

Acne can occur at any age, but it is most common d[…]

Tst a iné látky

Caute často omielana téma objednával[…]

If you're in search of effective medication for er[…]