Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Nenašli ste žiadny priestor, do ktorého zapadá vaša otázka?
Záchrana, tu môžete debatovať o čomkoľvek, čo vám leží na srdci. Skrátka o živote.

Reklama

Reklama

#9912
Ahoj. Existuje množstvo firiem ktoré sa venujú prírodným doplnkom výživy. Výdy pri vyberaní sa pozeraj na, že čo píšu. Existujú tri formy spracovania:
- Prášok - najmenej účinný
- extrakt - keď už výrobcovia dávajú extrakty, tak si daj pozor nato, aby bolo pri nich napísané štandardizovaný, vtedy vieš, že má kvalitu, ktorú výrobca uvádza
- koncentrát - je to najúčinnejšia forma spracovania. Môžu si ju dovoliť firmy, ktoré majú veľké zázemie, štúdie a vybavenie.
Nieje koncentrát ako koncentrát. Ja pracujem so značkou Nutrilite, čo je Jediná firma na svete, ktorá si vlastných certifikovaných biofarmách pestuje, spracováva a vyrába doplnky, pričom rastliny spracováva do koncentrátu do 2 hodín, pretože potom sa výživné látky začinajú strácať. Ďalej má laboratórie, ktoré sú vybavené ako farmaceutické firmy, čož nemá veľa firiem, ktoré vyrábajú doplnky akékoľvek. A garantujú 100% záruku spokojnosti na každý produkt. Avšak, nie sú dostupné v obchodoch, a dajú sa kúpiť len cez licencovaného človeka. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok ma kľudne kontaktuj.
What is the use of Fildena Tablet?

Fildena Super Active is primarily used to treat […]

What Age Is Acne the Worst?

Acne can occur at any age, but it is most common d[…]

Tst a iné látky

Caute často omielana téma objednával[…]

If you're in search of effective medication for er[…]