Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od david jacko
#11295
TribuMax 90% - Aminostar

Svalový rast, o ktorom snívate...

TribuMax® napomáha zvyšovať prirodzenú hladinu testosterónu v organizme, podporuje rýchly nárast svalovej hmoty, zvyšuje fyzický a psychický výkon. TribuMax® je koncentrovaný extrakt s vysokým obsahom steroidných saponínov (furostanol saponín), ktorého účinná látka protodioscin napomáha účinne zvyšovať prirodzenú hladinu testosterónu v organizme, a tým stimulovať rýchly nárast čistej svalovej hmoty.

Účinky:
- zvyšuje prirodzenú hladinu testosterónu v organizme
- napomáha rýchlemu nárastu svalovej hmoty
- zvýšuje fyzický a psychický výkon
- podporuje správnu spermatogenézu a sexuálne funkcie
- pomáha zvyšovať libido

Odporúčané dávkovanie: Základná denná dávka predstavuje 1 kapsulu denne. Odporúča sa užívať min. 2 mesiace.

Zloženie: extrakt Tribulus Terrestris, želatínová kapsula (želatína, voda, farbivá oxid titaničitý, azorubín, košenilová červeň, žltá SY, tartrazín), látky protihrudkujúce stearát horečnatý a oxid horečnatý.

Aktívne látky:
Tribulus terrestris (90% saponínov) 500 mg/1 cps, 81g/ 100 g

Reklama

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od michal123
#19874
Chcel by som sa opýtať pri nejakom pravidelnom užívaní sa nemôže stať niečo ako nadmerná tvorba testosteronu a stym spojené nežiadúce účinky ?
Užívateľov profilový obrázok
Od silvo
#19876
michal123 napísal:Chcel by som sa opýtať pri nejakom pravidelnom užívaní sa nemôže stať niečo ako nadmerná tvorba testosteronu a stym spojené nežiadúce účinky ?
Nie lebo je to prírodný výťažok! Za ďalšie mal by si si uvedomiť už logicky že je to volne dostupný preparát a k tomu ešte vedený ako doplnok výživy pre športovcov. Ale si ešte mladý a neskúsený. Rokmi sa naučíš. Ešte jedna vec je to vhodné užívať po 30ke. Ty máš testosterónu viac než dosť. Tú tvár máš prečo zakrytú? Hanbíš sa za seba?
Užívateľov profilový obrázok
Od FitPotreby.sk
#19886
michal123 napísal:Chcel by som sa opýtať pri nejakom pravidelnom užívaní sa nemôže stať niečo ako nadmerná tvorba testosteronu a stym spojené nežiadúce účinky ?
Nadmerna tvorba testosteronu? To by bol asi zazrak.
Testosteronu je tolko, kolko je treba. Teda za normalnych okolnosti. Moze sa stat v roznych zivotnych situaciach, ze jeho hladina kolise. Napr. v puberte sa jeho tvorba vyznamne zvysuje a sposobuje to velmi vela roznych zmien, nielen na vzhlade cloveka ale aj v jeho spravani.
Tvorbu TST riadi v mozgu hypofyza, nejaky hormon, ktory zase stimuluje bunky v semennikoch a tie produkuju TST, preto spermie doslova plavaju v TST. Takze teraz je tu otazka, moze nejaka chemicka latka z nejakej rastliny zvysit hladinu testosteronu. Moze, ale nijak vyznamne, pretoze organizmus sa velmi lahko latok, ktore nepotrebuje zbavi.
V pripade steroidov je to uplne inak, vacsinou synteticky TST uplne utlmi vlastnu tvorbu, pretoze je TST tolko, ze dalsi nieje treba, vtedy sa odstavi cinnost hormonu, ktory ma na svedomi prirodzenu tvorbu TST.
Tribulus posobi len nepriamo ako podpora a moze viest k zlepseniu, resp. k obnove tvorbe TST za predpokladu, ze prirodzena tvorba bola niecim znizena. Preto odporucaju tuto latku uzivat najmenej 2 mesiace a viac, takze vobec nic jej dlhodobym uzivanim nehrozi.
Tst a iné látky

Caute často omielana téma objednával[…]

If you're in search of effective medication for er[…]

What Age Is Acne the Worst?

Acne can occur at any age, but it is most common d[…]

Buy Isotretinoin Onlinea potent medication for s[…]