Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov.
TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!
Užívateľov profilový obrázok
Od Pablo45
#30223
Ahoj Všem,prosím o pomoc,po první a druhé aplikaci Cypionate nastaly teploty už dva dny,srazit nejdou dvě noci totální pocení čtyři trika,strašný smrad z potu nezvyklý,už pět dní nemůžu stoupnout na obě nohy aplikovano správně,výsledky crp negativní,obava ze zánětu otázka zní jak to dostat z těla nejrychleji,moc děkuji za odpověď

Reklama

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od Jozef001
#30227
TST Cypionát a TST Enathát patria posledné roky medzi bolestivé formy TST. Dôvodov, prečo tomu tak môže byť je viac, jedným z nich je vysoká koncentrácia účinnej látky na 1 ml, aký TST C užívaš ty? Máš koncentráciu 250 alebo 300 mg na ml?

Užíval si už predým nejaký TST? Skús napísať trošku viac informácií.
Užívateľov profilový obrázok
Od Slovan1945
#30230
Bud si aplikoval vela tst naraz (mna nic nebolelo ani pri 400mg naraz v davke) alebo mas takzvany spinavy steroid - nekvalitny olej obsahujuci bakterie ktory sa vyrabal v zlych podmienkach. Tretia moznost je mozna alergicka reakcia na TST , niekedy sa stava ze telo takto riaguje na syntetický TST. Daj na to teply obklad nech sa olej cim skor vstrebe.
Užívateľov profilový obrázok
Od Jozef001
#30231
Nemyslím si, aby produkt bol nesterilný, práve naopak, dnešné produkty sú priam až presterilizované a obsahujú napríklad viac ako 10 % BA. Príčinou bolesti môže byť nosič alebo rozpúšťadlo alebo ako som spomenul, vysoká koncentrácia účinnej látky na 1 ml. Za posledné roky je problémom u výrobcov aj surovina na výrobu, ktorá v mnohých prípadoch bola u TST C a TST E kontaminovaná neobvyklým druhom delta-6-TST, ktorý sa považuje za nečistotu. Môžeme o tom písať celé hodiny, nikto z nás nepríde na to, čo je skutočnou príčinou, prečo? Pretože do dnes nebola nikdy urobená žiadna štúdia, ktorá by sledovala tieto dôvody a nikdy ani v súvislosti s užívaním steroidov a UG produktami nebude urobená. A preto je to vždy len o názoroch, nie o faktoch a ja tak trošku tieto diskusie nemám rád, lebo vždy sa nájdu takí, čo si z toho zoberú to najhoršie a potom to roznášajú ďalej. Ako to myslím? Väčšia ľudí si zapamätá len jedno, pfuuuu to môže byť nesterilné, a začnú sa šíriť tieto slová, ktorá vedia prejsť až do mystických sfér. Už len poslednú vetu spomeniem, skúste si prečítať príbalové letáky od farma produktov, kde sa jasne uvádza, že testosterón po aplikácii môže u mnohých spôsobiť bolesť, opuch a chrípkové stavy. Nie je to nič neobviklé, je to priam vlastnosť testosterónu. Veľmi často sa to stáva pri Sustanone 250, tu sa to zase oddôvodňuje tým, že je tam vysoká koncentrácia krátkych esterov a zase sme skončili pri vysokej koncentrácii. :a15
What is the use of Fildena Tablet?

Fildena Super Active is primarily used to treat […]

What Age Is Acne the Worst?

Acne can occur at any age, but it is most common d[…]

Tst a iné látky

Caute často omielana téma objednával[…]

If you're in search of effective medication for er[…]