joker28 napísal:202 mala byt Lewisova
..a miesto neho to vyhral flakaty English ...Jaro krasne 4. miesto ..GRATULUJEME VŠETCI
Mr. O. HEATH super ...akurat dexter jackson mohol mal lepsie umiestnenie ...pred wolfa mohol ist urcite ...hotovo..co som chcel som napisal 
ta dvestodvojka trocha prekvapila aj mna. Myslim to, ze vyhral English a nie Lewis, ale to Jarove 4. miesto tesi aj ked mozno mal na tretie miesto. No prve miesta boli vyrovnane a uz to je skor subjektivny nazor rozhodcov ako realita
Open kategoria bola zaujimava, ale dopadlo to podla mna zasluzene pre kazdeho. Dexterove sieste miesto prekvapilo, ale myslim, ze od strvrteho miesta vysie je to uz aj tak jedno kto kde skonci lebo kazdy ma svoje kvality a ked tych "lepsich", ako je dexter, posunu na horsie pozicie aspon ich tym nutia sa zlepsit. Aj ked Dexter uz asi moc lepsi nebude, svoj vrchol dosiahol v 2008 a vie, ze mladym konkurovat nema cenu. U Greenea to pomohlo, minuly rok ho hodili na siedme miesto a dnes tretie.
Jay mi pripadal dnes nejaky nafuknuty a vobec nebol "pekny". urcite mu nepomohol ani ten modry biceps a splasknute rameno (pocitam ze sa nikdy nedozvieme co to bolo...), keby mal vsetko OK mohol aspon trocha vviac konkurovat novemu Mr. O. O Heathovom vytazstve nie je pochyb je to proste Gift a pocitam, ze potiahne teraz dlhuuuu vytaznu snuru.
tot moj skromny nazor a som rad ze som sa prinutil zobudit o 4 a pozerat to. Raz snad aj nazivo :)