Prílohy
SAM_0993.JPG (4.13 MiB) 3791 zobrazení
Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
Reklama
Reklama
boy1997 napísal:ok diki jem co mam doma :D vsetko skoro a jeden chlapik v posilke som sa ho pytal na te gaineri a mi hovoril ze mam to brat az ked budem aspon pol roka cvicit lebo ked to zacnem brat hned tak ze si na to telo zvikne a potom bez doplnkou nepriberem.je na tom neco pravdi???A este sa chcem spytat aky je rozdiel ked robim kladku za hllavu a pred hlavu?A potom ci este nemozem pridat jeden cvik na chrbat napr.Ten chlap nevie o com rozprava ked ho budes brat niekolko rokov tak si nezvikne telo je to doplnok tazeny zo stravy to ako keby som ti povedal nejedz maso lebo si telo zvykne a nebude po case reagovat
HYPEREXTENZIE? dik za odpoved
boy1997 napísal:takze cvicim ten treningovi plan objemovy od vlastomena zaciatocnik a cvicim ho asi 2-3 tyzdne.Uz od 10 rokov som mal problemi s chtbticou mal som aj mam skoliozu a ako som zacal cvicit trochu viac sa mi skrivila a este sa mi zacal trochu robit hrb.Neviem cim to je ci mam zlu techniku alebo cvicim s moc tazkou vahou.Takze na chrbat cvicim namiesto pritahov stahovanie kladky za hlavu 5 seri pricom 1. 30 kg 2,3.35kg 4,5.40 kg nwm ci je to vela alebo co.Mozno by ked mam skoliozu by som mal cvicit na chrbat viac cvikou ako myslim na viac svalou lebo aj doktor mi hovoil ze mam strasne slabe chr.svaly,Prosim o nejaku radu.DakujemAhoj,
boy1997 napísal:ok diki jem co mam doma :D vsetko skoro a jeden chlapik v posilke som sa ho pytal na te gaineri a mi hovoril ze mam to brat az ked budem aspon pol roka cvicit lebo ked to zacnem brat hned tak ze si na to telo zvikne a potom bez doplnkou nepriberem.je na tom neco pravdi???A este sa chcem spytat aky je rozdiel ked robim kladku za hllavu a pred hlavu?A potom ci este nemozem pridat jeden cvik na chrbat napr.Gainer mozes davat az Ti pojde z usi, su to komplexne sacharidy, resp. cele sacharidove spektrum s bielkovinami a roznymi vytaminmi a mineralnymi latkami. Najvhodnejsie pre doplnenie energie a nabratie hmotnosti.
HYPEREXTENZIE? dik za odpoved
boy1997 napísal:este naco sa chcem spytat.Do posilky chodim v stvtrok v sobotu a v pondelok chodim co mame v panelaku.Ale v panelaku nemame vsetky stroje.Neni tam kladka ze co by som mohol nemiesto toho robit na chrbat??Do prdele chlapy to si nemohol hned napisat? Preco nechodis do fitnesu? Tam mas vsetko a urcite by sa niekto nasiel kto ti ukaze ako spraven cvicit lebo pochybujem ze robis trening dobre. Kladku nahradis jedine hrazdou cize pritahy z vrchu su kladka a hrazda nic ine. Tka si daj hrazdu z dopomocou partnera inu moznost nemas ak nepojdes do fitnesu.
boy1997 napísal:este naco sa chcem spytat.Do posilky chodim v stvtrok v sobotu a v pondelok chodim co mame v panelaku.Ale v panelaku nemame vsetky stroje.Neni tam kladka ze co by som mohol nemiesto toho robit na chrbat??Tak potom je to jasne stvrtok a sobota tazky trening - mrtvy tah, bench press a drep, akosom pisal vyssie. A potom doma si das lahky trening podla toho co mas k dispozicii.
boy1997 napísal:a este po treningu by som mal davat aj bycikel alebo behat?? a kolko moze stat ten osobny trener??Myslím, že pre teba nejaké kardio po tréningu je zbytočné, veď máš predsa 55 kg, takže hlavne veľa jesť a tréning si odmakať a malo by to stačiť. Kardio raz možno dvakrát do týždňa bude stačiť, ale keby som bol tebou tak by som ani to nerobil, radšej by som išiel po niečo do chladničky :D
boy1997 napísal: a kolko moze stat ten osobny trener??ceny sa strasne lisia , zalezi ci ide nejake profi kulturistu , zalezi aj od regionu aj podla toho ci chces osobný dohlad pri treningu alebo iba poradenstvo ... v priemere co mam info je to cca 10e/hodina trening a 10 e za jedalnicek a treningovy plan na mieru . zbehni do fitka informuj sa ak mas zaujem
boy1997 napísal:je normalne ked ma pri brusakoch normalnych napr.na karimatke boli chrbat?? na sikmej lavici ma neboli a aj pri skracovackach ma boliTreba sa drzat pravidla neist v pohybe az dole lebo cim nizsie ides tym je vacsi tlaak na krize a aj zataz sa tam sustreduje cize zhruba polke uz sa vracat spat. Treba vyskusat byva to u jedincov aj individualne.
vlastomenn napísal:v polke resp. do takej fazy , kým nezacnes pocitovat bolest , casom si chrbat zvykne a ten rozsah pohybu bude vecsi ... viem to z vlastnej skusenostiboy1997 napísal:je normalne ked ma pri brusakoch normalnych napr.na karimatke boli chrbat?? na sikmej lavici ma neboli a aj pri skracovackach ma boliTreba sa drzat pravidla neist v pohybe az dole lebo cim nizsie ides tym je vacsi tlaak na krize a aj zataz sa tam sustreduje cize zhruba polke uz sa vracat spat. Treba vyskusat byva to u jedincov aj individualne.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]