Cvicim 11 rokov mam zvladnutu stravu , trening , suplementaciu a povedzme ze vsetko okolo toho :) No trapi ma jedna vec... z cvicenia sa stal stereotyp ktory ma pomaly prestava bavit...

Skusal som aj treningove plany ako GVT , Russian Bear , Korte :) Taktiez som skusal snad vsetky legalne suplementy ktore su volne na predaj na GymBeam a ProteinSk
Pred rokmi som uvazoval nad Undestorom ale nakoniec som od toho upustil kedze mi na fore posilovaniesk vsetci povedali ze to je velmi drha zalezitost a vedlajsie ucinky to nema prave preto ze to nema ani hlavne ucinky :D pretoze toho testosteronu sa vstrebe strasne malo... Neskor som uvazoval o ibutamorene (SARMS na zdvihnutie vlastnej produkcie rastoveho hormonu) no ludia co to pouzivaly mi to vyvrátili s tym ze ked to pojdem samotne tak budem mat akurat lepsi spanok :)
Za tie roky mam co to nastudovane o AAS , SARMS a Peptidoch bez ziadnej praxe... Som natural a snazil som sa tymto veciam co najviac vyhybat...
Ohladom coho by som chcel radu? Chcel by som poradit nieco na posun dalej bez vedlajsich ucinkov , respektive len s nějakými malými vedlajsakmi :) viem trochu sci-fi

Dakujem vsetkym za pomoc a rady