Jak to nejlíp ukončit a nezbláznit se z toho? Nebo to jsou tak malé dávky, že by to neměl být až takový problém?
Díky moc za jakékoliv připomínky.
Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
Reklama
Reklama
Brouk napísal: ↑04. Jún 2023, 23:07 Zdravím, chtěl bych zkusit vysadit po 5 letech na testosteronu, šlo v podstatě o trt, jednou týdně tst 1,5ml a lehké oraly k tomu občas na podpoření, metan, stan, drost, nic většího.. poslední dva měsíce už jen 1ml tst týdně..Jestli chceš můžu ti poslat muj vlastní protokol, který jsem vymyslel a na sobě otestoval a po 3 letech co vždy vysadím, jsem naprosto v pohodě. Naposled jsem už 5 den v pct byl nadržený a mrdal jak pes :-D :-D
Jak to nejlíp ukončit a nezbláznit se z toho? Nebo to jsou tak malé dávky, že by to neměl být až takový problém?
phantomgear napísal: ↑02. Sep 2024, 08:28mozes mi napisat k tomuto viac kludne do SS?Brouk napísal: ↑04. Jún 2023, 23:07 Zdravím, chtěl bych zkusit vysadit po 5 letech na testosteronu, šlo v podstatě o trt, jednou týdně tst 1,5ml a lehké oraly k tomu občas na podpoření, metan, stan, drost, nic většího.. poslední dva měsíce už jen 1ml tst týdně..Jestli chceš můžu ti poslat muj vlastní protokol, který jsem vymyslel a na sobě otestoval a po 3 letech co vždy vysadím, jsem naprosto v pohodě. Naposled jsem už 5 den v pct byl nadržený a mrdal jak pes :-D :-D
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]