Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od mikyno233
#11590
Dobry den.Od 8.augusta by som cel zacat cvicit na objem lebo som chudy a uz ma to unavuje furt od niekoho pocuvat.Z mesia cvicenia by som cel nabrat tak aby to bolo videt,,,,Mam zakupeny gainer Mutant mass 6900g,ktomu Mega Creatine, Bez príchuti, 150 cps,Creatine 100% Pure, Bez príchuti, 500 g a glukozu pre lepsie strebanie toho kreatinu,,za tento mesiac cem minut len jeden kreatin a po 2 tyzdnoch prestavky si chcem dat ten druhy,,,,Moja otazka znie ako by som mal cvicit a kolko krat do tyzdna bo chcem 3krat..pondelok stredu piatok...je mozne skombinovat ten kreatin s tym gainerom? a ako by som to mal brat ?...Velice dakujem vopred za kazde ohlasy :)

Reklama

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od silvo
#11591
mikyno233 napísal:Dobry den.Od 8.augusta by som cel zacat cvicit na objem lebo som chudy a uz ma to unavuje furt od niekoho pocuvat.Z mesia cvicenia by som cel nabrat tak aby to bolo videt,,,,Mam zakupeny gainer Mutant mass 6900g,ktomu Mega Creatine, Bez príchuti, 150 cps,Creatine 100% Pure, Bez príchuti, 500 g a glukozu pre lepsie strebanie toho kreatinu,,za tento mesiac cem minut len jeden kreatin a po 2 tyzdnoch prestavky si chcem dat ten druhy,,,,Moja otazka znie ako by som mal cvicit a kolko krat do tyzdna bo chcem 3krat..pondelok stredu piatok...je mozne skombinovat ten kreatin s tym gainerom? a ako by som to mal brat ?...Velice dakujem vopred za kazde ohlasy :)
Ahoj.Takze ideme na to.Za mesiac cvicenia to je moc malo ale urcite v tvojom pripade bude videl vysledky behom 3 mesiacov ak sa budes snazit.

Trening:

Trenuj podla programu co som spracoval Objemový tréning č.1- začiatočník tu: viewtopic.php?f=20&t=1367

Ak nebudes nieco chapat treba napisat.

Stravovanie:

Jedz vela co sa len da hlavne na vecer nechoj spat hladny.Hlavne potarviny ako maso, ryza, cestoviny, vajcia, mlieko nesmu chybat.Bielkoviny sa snaz aspon 2,5g/kg a doporucil by som ti sacharidy 7g/kg tvojej vahy.Si este mlady cize tukom sa moc vyvarovat nemusis.Jedz aspon 4x denne to je minimum optimalne 5-6x.

Doplnky:

Mutant davkuj 3 krat denne prvu davku si daj hned na ranajky (naj.s polotuc.mliekom) alebo k ranajkam do pol hodiny ako vstanes pripadne ak nie na ranajky tak na desiatu osamote alebo s jedlom.Druhu davku daj po treningu asi hodinku aj s jedlom.Tretiu davku daj s vecerou alebo po vecery neskor tesne pred spanim.A este jedna dolezita vec ak sa ti da daj davku aj pocas spanku okolo 2-3 hodiny rannej cize si nastav budik nehaj si to pri posteli pripadne namiesane v chladnicke alebo si to namiesaj to je uz tvoja vec vypi to a spi dalej.Chapes? Mozno sa ti to zda blbost ale toto velmi pomoze! V netreningove dni ho podavaj tak isto rozdelene v 3 davkach.

Creatine 100% Pure davaj 4x denne po 5g/20g glukopuru prvych 5-7 dni:

-prva davka hned po prebudeni cize o 30 minut pridu ranajky alebo ten MASS pripadne oboje
-druha davka priebehu doobedia niekedy medzi jedlami
-tretia davka ihned po treningu este v satni!
-stvrta davka v priebehu vecera cize moze byt hodinku pred vecerou

V den volna ked netrenujes normalne rozdel z hruba rovnakych casoch ako v den treningu taktiez 4x
Po nasycovacej faze uzivaj 2x denne po 5g/20g glukopuru
-prva davka hned po prebudeni samozrejmost
-druha davka hned po treningu
-ked netrenujes v den volna rovnako rano a pred vecerou hodinku

A nezabudni na vitaminy! Vela stastia :a22
Užívateľov profilový obrázok
Od mikyno233
#11595
no som ti napisal spravu ale ptm citam ze neodpovedas na ne,,,tak cem sa spitat keby som popritom behaval ci to pomoze v efekte,,,,a este ktomu planu treningovemu,,,,vahy si mozem zvysovat?,,,,je lepsie pri naberani velke vahy alebo male,?
Užívateľov profilový obrázok
Od silvo
#11596
mikyno233 napísal:no som ti napisal spravu ale ptm citam ze neodpovedas na ne,,,tak cem sa spitat keby som popritom behaval ci to pomoze v efekte,,,,a este ktomu planu treningovemu,,,,vahy si mozem zvysovat?,,,,je lepsie pri naberani velke vahy alebo male,?
Beh ti veru nepomoze treba obmedzit vsetky aktivity aby si nespaloval prebytocnu energiu ktoru potrebujes pre rast hmoty! Vahy daj take z ktorymi zvladnes pocet opakovani v cykle ktorom som uviedol.
#11597
mikyno233 napísal:no som ti napisal spravu ale ptm citam ze neodpovedas na ne,,,tak cem sa spitat keby som popritom behaval ci to pomoze v efekte,,,,a este ktomu planu treningovemu,,,,vahy si mozem zvysovat?,,,,je lepsie pri naberani velke vahy alebo male,?
hlavne pravidlo
v posilnovni musis minut menej energie, ako v priebehu dna prijmes
vahy si postupne uprav, tak aby si spravil 5-6 opakovani v jednej serii a chod az do zlyhania, tzn., ze 7. opakovanie uz musi byt na hranici
a viac ako 3-4 serie by som ani nesiel
v zaciatkoch je dolezitejsia strava, ako cvicenie samotne
a nebud v posilke dlho max hodinu, rozdel si trening na dve az tri partie na jeden den, zameraj sa na tie hlavne svalove partie
napr. lytka v zaciatkoch mozes uplne vynechat, zaclenis ich postupne
vela krat som chlapcov videl cvicit predlaktie, nechcem tvrdit, ze je to zbytocne ale na zaciatok je to fakt uplne zbytocne
Užívateľov profilový obrázok
Od mikyno233
#11691
este mam jednu otazku,,kamarad mi povedal ze je lepsie ked namiesto tych davok gainerra sa da racej 1 velka davka za cely den,,je to ozaj lepsie alebo nie?
Užívateľov profilový obrázok
Od silvo
#11696
mikyno233 napísal:este mam jednu otazku,,kamarad mi povedal ze je lepsie ked namiesto tych davok gainerra sa da racej 1 velka davka za cely den,,je to ozaj lepsie alebo nie?
Pre boha to je co zas experta? Takze ked sa budem napr.liecit s liekmi dam si davky v jedne naraz? No on ked chce nech vsetko co zje behom dna nech zje naraz raz denne. Tymto by si dosiahol zazivacie tazkosti ani by si to nestravil ako by si mal ulozenie do tukov atd. Treba to rozdelit ako som ti poradil tym aj pekne dvihas inzulin v tele co sposobuje narast hmoty a rovnako aj spalovanie tukov v organizme. Toto je dnes druha pikoska co tu riesim ako z kreatinu sa zmensuje penis.
Užívateľov profilový obrázok
Od papagiorgo
#11705
mikyno233 napísal:hh diky teda:D,,,uz nemam ziadne otazky uz budem len pracovat na sebe:D,,,aj mu to teda poviem,ze je expert:D...no dufam ze ho nebudem mat maleho:D
povedz mu , nech sa pride sem ucit :a25
Užívateľov profilový obrázok
Od silvo
#11707
mikyno233 napísal:hh diky teda:D,,,uz nemam ziadne otazky uz budem len pracovat na sebe:D,,,aj mu to teda poviem,ze je expert:D...no dufam ze ho nebudem mat maleho:D
Jedine ked z neho odseknes.Dufam ze sem nepride niekto este s tym ze sa mu skratia ine udy napr.nohy alebo ruky. :a25
Tst a iné látky

Caute často omielana téma objednával[…]

If you're in search of effective medication for er[…]

What Age Is Acne the Worst?

Acne can occur at any age, but it is most common d[…]

Buy Isotretinoin Onlinea potent medication for s[…]