Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o diétach, spaľovaní tukov a spaľovačoch.
Užívateľov profilový obrázok
Od nix
#25157
Ahojte, som tu nova..sice cvicim uz dlhsie ale poslednu dobu mi to nejde ako by som chcela..popravde, stravu som trosku "pokazila" tiez, ale snazim sa to napravit :D

mohol by mi niekto poradit ako schudnut? chodim do fitka, snazim sa tak 4-5x tyzdenne..zvyknem cvicit tak, ze
1. den - 15 min kardio, nohy, zadok
2. den - 10 min kardio, chrbat, prsia, triceps, biceps
3. den - kardio 50 minut

skusala som uz aj tak, ze som stale mala iba kardio trening, ale akosi som zatial zmenu na vahe nepocitila..mozno to chce viac casu

aky trening je najlepsi pri chudnuti?

Dakujem za rady, fakt mi pomoze kazda..ci uz aj nieco o strave..ale najma o cviceni

Reklama

Reklama

#25158
Teraz sa casto omiela cukor. Tak skus vsetko v com je pridany cukor vynechat z jedalnicka. Asi to nebude jednoduche, kedze cukor je naozaj vsade, v chlebe, pecive a dalsich ani nehovorim.
Užívateľov profilový obrázok
Od Dreamer
#25161
Základ je si správne upraviť jedálniček. Vynechať jednoduché cukry(až na trocha ovocia), nezdravé a mastné jedlá. ... Následne postupne zvyšovať výdaj energie, nie znižovať príjem.
Užívateľov profilový obrázok
Od Kalor
#25180
Osobný názor- zo skúseností môžem povedať, že ženy občas flákajú kardio. Odporúčam zvýšiť rýchlosť/náročnosť na páse/bicykli. Ak máš ozaj 49 kg ako píšeš v profile nevidím dôvod na čo chudnúť 3kg.

PS: priateľka počas cvičenia síce schudla asi 1 kg tuku ale nabrala 3 kg svalov (z 50 kg sa dostala na 52 kg) takže pokiaľ to myslíš s cvičením vážne nerátaj s tým že z 49 kg sa dostaneš nižšie.
Užívateľov profilový obrázok
Od nix
#25624
Ahojte, nejak som sa s tymto forom pozabudla.. :D co sa tyka vahy, tak v case ked som pisala som uz mala viac kil (asi tak ako teraz).. cca pred pol rokom to bolo 47.5kg - 48kg a vtedy som bola so sebou maximalne spokojna.. momentalne sa pohybujem okolo tych 51-52, takze tie cca 3 kila by bolo dat dole :)

pribrala som zrejme preto, lebo mi zistili alergiu na kravske mlieko a strava mi sla trosku dole, kedze som jedla dost tvarohu a podobných veci a teraz som bola v sooku, ze co jest a tak to slo hore..

teraz mam vsak opat problemy, bolel ma "bedrovy klb" zrejme nie klb, ale v tej oblasti nieco nie je vporiadku, chirurg povedal, ze to moze byt z chrbtice, poslal ma na rtg a mam skoliozu, takze mam cvicit cviky, ktore nezatazuju natolko chrbticu..

posledne som kvôli tej nohe necvicila nohy a kardio vôbec, pretoze som to pri vsetkych cvikoch na nohy a aj pri behu/chodzi/stepperi citila a tak moje treningy boli len trening chrbta, ruk, prs..

chystam sa k ortopedovi, uvidim co povie a dufam, ze budem moct napriek tomu cvicik klasisku, co so maj zvykla :(
What is the use of Fildena Tablet?

Fildena Super Active is primarily used to treat […]

What Age Is Acne the Worst?

Acne can occur at any age, but it is most common d[…]

Tst a iné látky

Caute často omielana téma objednával[…]

If you're in search of effective medication for er[…]